Menu

Angelina Jolie

Sexye herlige og deilige Angelina Jolie poserer toppløs, nesten naken og flere andre deilige bilder av en av Hollywoods vakreste kjendiser.

Angelina Jolie

Født. 4 juni 1975, Los Angeles, USA.

Angelina Jolie er datter av skuespilleren Jon Voight og er en av verdens mest anerkjente skuespillere. Hun fikk sitt store gjennombrudd ved å spille actionhelt Lara Croft, men har også spilt i musikkvideoer med stjerner som Lenny Kravitz og The Lemonheads.

Angelina Jolie er like kjent for sitt frivillige arbeid utenfor rampelyset der hun først og fremst fokuserer på flyktningespørsmål. Sammen med Brad Pitt, hun har både biologiske og adopterte barn. Angelina Jolie har gjentatte ganger kåret til verdens vakreste og mest sexy kvinne.

 

Både på og utenfor skjermen, har Angelina Jolie vært en av filmindustriens mest utpreget watchable kjendiser i over et tiår. Enten hun opptrer i store budsjett storfilmer (Mr. & Mrs. Smith), mer gjennomtenkt dramaer (Changeling), eller animert har hele familien kan nyte (Kung Fu Panda) – eller rett og slett suggererende paparazzi med henne tabloid-vennlig livsstil – Jolie har ikke kommet langt fra rampelyset siden tjene grådig for hennes Emmy-nominert ytelse i HBOs Gia.

Angelina Jolie Har bokstaven «H» tatovert på innsiden av hennes venstre håndledd, som er en referanse til to mennesker hun er nær som har dette brevet i deres navn: hennes bror, James Haven, og Timothy Hutton. Hun fikk tatoveringen da hun var dating Timothy men siden deres break-up hun nå sier at det er bare for James.

Hun er kvinnen de fleste amerikanske menn ønsker å date på nyttårsaften, ifølge en undersøkelse fra film rental kjeden Blockbuster Inc. Resultater fra undersøkelsen viste henne i topplasseringen med 35 prosent av de spurte sa at hun ville være deres nummer én pick for en hypotetisk nyttårsaften middag med levende lys.

Angelina Jolie har veldig vakre brøst.

Tappert delte Angelina Jolie hvordan hun fikk en forebyggende dobbel mastektomi, Angelina avslørt i et nytt intervju at hennes oppgave å avverge kreft er langt fra over – og neste skritt er å ha eggstokkene fjernet.

Angelina Jolie har igjen tappert snakker ut om sitt forsøk på å holde seg frisk, til tross for de genetiske odds er mot henne. I mai 2013 avslørte Angie at hun hadde dobbelt mastektomi kirurgi for å forebygge brystkreft – en sykdom hun hadde en 87 prosent sjanse for å pådra grunn av hennes genetiske historie – og nå er hun hintet om at hennes planer om å gå under kniven igjen for å redusere hennes 50 prosent risiko for å utvikle eggstokkreft.
Angelina Jolie: planlegger å ha Ovarian kirurgi?
«Det er fortsatt en annen kirurgi for å ha, som jeg har ikke ennå,» the Maleficent stjerne fortalte Entertainment Weekly i sin 14 mars problemet. «Jeg vil, du vet, jeg skal få råd fra alle disse fantastiske menneskene som har jeg har snakket med, for å komme gjennom den neste fasen.»

 

Sexye herlige og deilige Angelina Jolie poserer toppløs, nesten naken og flere andre deilige bilder av en av Hollywoods vakreste kjendiser. Angelina Jolie Født. 4 juni 1975, Los Angeles, USA. Angelina Jolie er datter av skuespilleren Jon Voight og er en av verdens mest anerkjente skuespillere. Hun fikk sitt store gjennombrudd…

Angelina Jolie

Sexy herlige og deilige Angelina Jolie poserer toppløs, nesten naken og flere andre deilige bilder av en av Hollywoods vakreste kjendiser.

User Rating: 4.45 ( 1 votes)
0

Abonner på vårt nyhetskrev og få siste oppdateringer