Menu

Bingo er tilbake

Bingo er tilbake med et smell! Ikke gå på jakt etter bestemødrene i bingohaller. Disse hallene har skrevet inne skjermene til datamaskiner og mobiltelefoner. Nå er den yngre generasjonen farende ut av arbeidsplassen sin og gå til deres hjem for å slå seg ned til dette rolige sjansespill mens du nipper til sin kveld te eller på et glass vin. Gjenopplivingen av dette spillet er på grunn av bruk av teknologi og lover vedtatt av gaming kommisjon for å gjøre gambling lovlig.

bingo photo

Photo by sarae

Selv om det kan være teknisk betegnes som gambling, ikke det store flertallet av spillerne og deres kjære ikke se spillet i lys av dette. For dem, online bingo spill er sosialt akseptabelt og fungere som en sosial sammenkomst som skjer på nettet i stedet for ansikt-til-ansikt. Den nyeste statistikken viser at den gjennomsnittlige online bingo spilleren er hovedsakelig en kvinne, mellom 18 til 40 år gammel.

Et annet interessant faktum at vi har kommet over er at flere folk spille på mer enn en eller to UK bingo områder, og de få venner på disse nettstedene og presentere sine nye venner til sine favorittsider for å dra nytte av henvisnings tilbud. Hvis du tror det ikke er interessant nok for deg, her er en annen øyenbryn øker faktum for deg. Visste du at i noen land er gambling forbudt i de væpnede styrker bortsett fra hvis det er et spill av bingo? Vel, de væpnede styrker også fortjener et par øyeblikk av pusterom.

Siden de siste fire årene, har gratis bingo sites enormt økt på Internett. Disse nettstedene tillate nye spillere å bli kjent med spillet og deretter koble dem til å spille med ekte penger for å vinne ekte penger. Det gir et nivå feltet for spillere. Det vil si, det diskriminerer ikke mot mennesker basert på deres kjønn, klasse, trosbekjennelse, etc. som gjør spillet attraktivt for yngre folk. Nå kan du lurer på, når det er nyeste nesten-reelle videospill der ute, så hvorfor skulle de yngre publikum spille en passiv spill som bingo? Svaret ligger i profilen av spillerne. Kravene til arbeidslivet eller husholdning ansvar drenerer ut energien fra en person ved slutten av dagen. For slike mennesker, gir dette spillet rikelig underholdning og en sjanse til å få noe i retur også. Som arbeiderklassen er i vekst og søker varierte middel for underholdning, kan denne typen et spill virker for godt til å være sant for dem.

 

bingo photo

Photo by elizaIO

Abonner på vårt nyhetskrev og få siste oppdateringer