Menu

Drømmebilen

Hvis din ferie planer inkluderer Atlanta, Georgia, denne sommeren, ikke gå glipp sjekke ut High Museum of Art. Fra mai 21 til 7. september blir museet å presentere en utstilling som heter Dream Cars: Nyskapende design, visjonære ideer. Du kan satse på at hver og en av disse bilene vil ha stor bil forsikringsdekning.

Denne store utstilling av originale bildesign bringer sammen 17 utsøkte konseptbiler fra hele Europa og USA, inkludert noen av de sjeldneste og mest innovative biler designet av Porsche, Bugatti, Ferrari, og General Motors. «Dream Cars: Nyskapende design, visjonære ideer» vil inneholde konseptbiler fra tidlig 1930-tallet til det 21. århundre som presset grensene for fantasi og påvirket fremtidens design.

Utstillingen vil vise frem konsepttegninger, patenter og skalamodeller med faktiske biler og utforske de innovative design som utløste fremtidige designideer. Den undersøker drømmen bil gjennom fem temaer: individuelle beslutningstakere, virkningen av styling, visjonære designere, designprosessen, og påvirkning av bildeler messer. «Dream Cars» vil også undersøke hvordan bildesign hendelser som General Motors ‘1949 -61 Motoramas påvirket bransjen og vil inneholde et moderne design workshop med den fantastiske 2010 Porsche Spyder 918 konseptbilen.

Blant de konseptbiler på skjermen er 1947 Norman Timbs Special. Norman Timbs var en mekanisk ingeniør som skapte Timbs Spesial for sitt personlige bruk. Bilen presset ideene til effektivisering og vindmotstand – det hadde ingen dører og var sammensatt av to håndformet aluminiumsformer.

Ligger i Atlanta Midtown kunst og forretningsområdet, ble High Museum of Art grunnlagt i 1905 som Atlanta Kunstforening og er den ledende kunstmuseum i det sørøstlige USA.

The Dream Cars utstillingen dekker 10.000 kvadratmeter med høy Museum. For en mer personlig opplevelse, er en lyd tur tilgjengelig for $ 6, fremhevet av et intervju med Ed Welburn, General Motors ‘visepresident for global design.
Hvis du ikke tror du vil gjøre til utstillingen, kan du likevel se den med en smarttelefon. Det er en app som presenterer utstillingen gjennom iPhone og Android-telefoner, for bare $ 1,99. Snakker av nyttige apps, sjekk for å se om bilen forsikringsselskapet tilbyr en app du kan bruke til å kontakte dem.

Hva du vil om konseptbiler gjør? Føl deg fri til å dele dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Abonner på vårt nyhetskrev og få siste oppdateringer