Menu

Lindsey Vonn nesten naken

Yo folks, det har blitt en stund siden sist så det er vel på tide å komme med noe nytt eller?

Lindsey Vonn er et ganske hett samtaleemne nå om dagen nå som hun holder på å slå rekorden til Ingmar Stenmark. Men allerhelst ønsker vi vel å se mer av Lindsey Vonn en i slalomutrustningen.

Lindsey Vonn nesten naken er vel en passende overskrivt. Hun er i følge min mening den vakreste skiløperen i verden og så utrolig sexy. Selvfølgelig ved Lindsey Vonn dette selv og går ikke av veien for å vise den deilige kroppen sin frem. Sexye deilige linjer og former. Litt små pupper kanskje, men akk så fine. Det finnes forresten et bilde av Lindsey Vonn toppløs også med i denne samlingen. Litt maling over vortene er det eneste..

Kos dere med vakre, sexye Lindsey Vonn nesten naken.

Lindsey Vonn, født 18. oktober 1984 i St. Paul, Minnesota er en amerikansk alpinist. Hun har vunnet verdenscupen sammenlagt fire ganger, har ett OL-gull og to VM-gull. Hun er den kvinnelige alpinist som har flest verdenscupseire.

 

Takk for titten, kanskje vi følger på med noen deilige nakenbilder av Lara Gut neste gang. Om vi ikke finner noen får vi reise til Lara Gut og spørre henne fint om hun vil posere litt naken for oss..

 

Abonner på vårt nyhetskrev og få siste oppdateringer