Menu

Nakne kjendiser

Vi elsker nakenhet og enda mer hvis det er en naken kjendis ! Aldri før har nakne kjendiser vært så populær som dem er nå. Og det er faktisk en god grunn til det. Flere og flere kjendiser har posert lettkledd og det finnes også en god del kjendiser som har fått bilder stjålet. En naken kjendis selfie er veldig populær i dag.

Hjemmesider som The Box viser frem en god del nakne kjendiser og Magnus på Nikotinfritt har tusenvis av besøk etter at han la ut bilder av Jennifer Lawrence naken.

Vi har også noen kjendiser uten klær, men vi holder oss for gode til å poste bilder av nakne bloggere bare for å få noen ekstra klikk fra Google. Dessuten så har ikke bloggere som Sofie Elise vært naken på nettet. Ja, kanskje litt lett kledd, men Sofie Elise naken tror jeg ikke du finner. Det samme gjelder vel også for våre aller kjæreste fotballfrue Caroline Berg Eriksen. Nei selv om det ofte kan ses med lite klær, så finner du ingen ekte bilder av Caroline Berg Eriksen naken.

Caroline er nå en av Norges vakreste bloggere..

Og selv om du kanskje ble kjempeskuffet av at vi ikke hadde noen bilder av Sofie Elise naken så er hun også en utrolig vakker jente, med bein i nesen. 

Foto: BabeAdventure.com/Rolf-Ørjan Høgset

 

Nei, vi holder oss til de store kjendisene som en ofte treffer gjennom tv-ruten..

Jennifer Lawrence er en utrolig vakker dame og hun er utrolig populær i Norge.

Selena Gomez er en annen deilig dame som er veldig populær i Norge og det skjønner vi når vi nå ser på hennes vakre pupper.

Selena Gomez Toppløs

Abonner på vårt nyhetskrev og få siste oppdateringer