Menu

Sexy Emily Deschanel «BONES»

38 årige og sexye Emily Erin Deschanel, bedre kjent for oss som Temperance Brennan i TV-serien Bones.

I dag skal vi presentere noen deilige og sexye bilder av Bones som du aldri har sett før. SE Temperance «Bones» Brennan naken og toppløs.

Nasty Emily Deschanel

Emily Deschanel – Stripped down to the BONES!

Deschanel er en veganer og en engasjert støttespiller for dyrs rettigheter årsaker. Hun kan sees i en Access Hollywood video på boklansering ved Karen Dawns Takker Monkey: Rethinking måten vi behandler dyr, diskutere hvordan vegetarisk og vegan dietter hjelpe miljøet, og en video på hjemmesiden til bokens hjemmeside snakker om viktigheten av dyrs rettigheter.  Hun samarbeidet med PETA på en video oppmuntre mødre til å oppdra sine barn som veganere.

Deschanel ble hevet romersk-katolske, men er ikke lenger praktisere, og har uttrykt agnostiske utsikt, sier «Jeg er mer av en åndelig person, om noe, og jeg er av den oppfatning at vi ikke vet, og jeg kommer ikke til å late som jeg gjør.

25. september, 2010, Deschanel gift Det er Always Sunny in Philadelphia skuespiller og forfatter David Hornsby i en liten privat seremoni i Pacific Palisades område i Los Angeles. Den 21. september 2011, Deschanel fødte sin sønn Henry Lamar Hornsby . 5. desember 2014, annonserte Deschanel hun venter sitt andre barn.

Deschanel er bestevenn med henne Bones co-star Michaela Conlin, som spiller hennes beste venn Angela Montenegro på showet, og hun er venner med henne Bones-stjernen David Boreanaz som hun har et sterkt samarbeid

38 årige og sexye Emily Erin Deschanel, bedre kjent for oss som Temperance Brennan i TV-serien Bones. I dag skal vi presentere noen deilige og sexye bilder av Bones som du aldri har sett før. SE Temperance "Bones" Brennan naken og toppløs. Nasty Emily Deschanel Emily Deschanel – Stripped down to the BONES! Deschanel…
Sexy - 7.4

7.4

User Rating: 4.5 ( 1 votes)
7

Abonner på vårt nyhetskrev og få siste oppdateringer